Wat

Wat

Sport Sim Adventures

Sport Sim Adventures verkoopt, verhuurt, ontwerpt en ontwikkelt Sport Simulatoren. De meeste van ons kennen een golf simulator waarbij je de bal wegslaat en de golfcourt en het baltraject voor je op een groot scherm wordt geprojecteerd. Een Sport simulator gaat ruimer: je kan er ook voetbal-vrijschoppen en -penalties trappen, handbal spelen, hockey slagen oefenen, gaan jagen en allerlei minigames spelen. 

Ons doelpubliek zijn fitness centra, sport bars, de entertainment sector, de HR-afdelingen van grote organisaties en event organisatoren. We bieden een aantrekkelijk alternatieve vorm van bewegen voor saaie fitnessoefeningen, een manier om een nieuw publiek aan te trekken of een variant voor een avondje cinema, ’n escape room of bowling! 

Waarom een Sport Simulator?

De opbrengst van uw horecazaak, sportsbar, business center, fitness club of hotel verhogen? Nieuwe klanten aantrekken in uw winkelcentrum? Een leuke sfeer creëren voor uw gasten?

U heeft een ruimte (4B x 5L x 3H) beschikbaar die nu weinig intensief gebruikt wordt en wil een nieuwe dynamiek creëren voor uw klanten, bezoekers, collega’s en/of medewerkers? Brand Activitation in uw shop of toekomstige beurs?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x